Werkwijze

Afspraak en offerte
Om een goed beeld te krijgen van de te verrichten werkzaamheden en werkwijze komen wij bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. En stel onze ervaring en vakmanschap hierbij graag tot uw beschikking.Wanneer er een duidelijk beeld is van “de klus” ontvangt u ter plekke of binnen een paar dagen een duidelijke en heldere offerte.Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier of contact met ons opnemen op telefoonnummer : 06-40464479

Planning
Kamphuis bouw&verbouw werkt op tijd en volgens afspraak.Wij zorgen ervoor dat u precies weet wanneer wij langskomen, wat wanneer gedaan wordt en wanneer de werkzaamheden worden afgerond.

Aan de slag
Wanneer het kostenplaatje is doorgesproken, gaan wij voor u aan de slag. Vriendelijke vakmensen die u zo min mogelijk tot last zijn en met respect omgaan met de klant en hun inboedel. Uw vloeren, meubels etc. worden (indien noodzakelijk) zorgvuldig afgedekt en afgeplakt. De kwaliteit van het geleverde werk en de uitvoering hiervan staan hoog in het vaandel.

Oplevering
Wanneer alle geplande werkzaamheden klaar zijn, verrichten wij samen met u een grondige eindcontrole. Alles wordt netjes opgeruimd.

Kamphuis bouw&verbouw heeft een goede reputatie en wil dit graag zo houden. Mochten er ondanks de goede zorgen, toch nog iets zijn waar u niet tevreden over bent of waar u vragen over heeft, neemt u dan z.s.m. contact met ons op om het  naar tevredenheid voor u op te kunnen lossen.

 

Reacties zijn uitgeschakeld.